Ok jag har suttit på det här receptet sjukt länge, typ ett halvår 😂 Har helt enkelt glömt att dela med mig av detta himmelska verk men nu när solen är så stekhet passar det kanske ännu bättre nu än i vintras, eller vad säger ni?!Det här är allas våran favvoglass just nu. Och gissa om vi gör en ny batch så fort en är slut! Den förtjänar ett Nobelpris i kulinariska upplevelser lol.Det här behöver du:1dl torkad hibiskus1 dl vatten1tsk pepparmint arom150 g socker250 g mjölk150 g grädde4 äggulorGör så här:Blötlägg hibiskusen i vattnet, gärna kvällen innan. Vispa äggulor och socker tills smeten är lätt och fluffig. Tillsätt hibiskusen (klipp den gärna i mindre bitar om du vill ha själva blomman i glassen), hibiskussaft, pepparmint, mjölk och grädde, vispa väl. Ställ in smeten i frysen och låt den kyla. Servera och njut!Har du en Ankarsrum som mig så vispar du bäst med vispskålen och häller sedan in smeten i glasskålen som stått i frysen över natten. Glassen blir klar mycket fortare och är enklare att göra. Testa gärna lite olika av deras recept, mitt glassrecept är en omgjord version av deras citronglass! Dessa är med enbart hibiskus blomman, utan att ha blötlagt blomman. Också gott!